Cum circulă autobuzele Tursib vineri, atunci când are loc protestul #șîeu

0 1.638

Vineri, 15 martie, la ora 15, preț de 15 minute, mai multe firme private, companii ori primari din întreaga țară își vor întrerupe activitatea, alăturându-se astfel campaniei #șîeu, pentru construirea de autostrăzi. Sibienii pot sta liniștiți în ceea ce privește transportul public în comun, căci Tursib nu își va decala programul de lucru.

Purtătorul de cuvânt al Tursib, Olivia Alexandru, a declarat pentru Ora de Sibiu că autobuzele vor circula după programul normal, iar șoferii nu își vor întrerupe activitatea vineri.

„O oprire de genul acesta dereglează programul de circulație și ar bloca și mai mult orașul dată fiind ora întreruperii. În plus, ar afecta miile de oameni care vin acasă, cu autobuzul, la ora aceea”, spune Olivia Alexandru, purtător de cuvânt al Tursib.

La campania „România vrea autostrăzi”, lansată în mediul online sub hashtag-ul #șîeu, s-au alăturat mai multe firme și companii, oameni de afaceri, primari și jurnaliști. Așadar, în 15 martie, de la ora 15, timp de 15 minute, cu toți își întrerup activitatea.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.