Cum circulă autobuzele Tursib vineri, atunci când are loc protestul #șîeu

1.649

Vineri, 15 martie, la ora 15, preț de 15 minute, mai multe firme private, companii ori primari din întreaga țară își vor întrerupe activitatea, alăturându-se astfel campaniei #șîeu, pentru construirea de autostrăzi. Sibienii pot sta liniștiți în ceea ce privește transportul public în comun, căci Tursib nu își va decala programul de lucru.

Purtătorul de cuvânt al Tursib, Olivia Alexandru, a declarat pentru Ora de Sibiu că autobuzele vor circula după programul normal, iar șoferii nu își vor întrerupe activitatea vineri.

„O oprire de genul acesta dereglează programul de circulație și ar bloca și mai mult orașul dată fiind ora întreruperii. În plus, ar afecta miile de oameni care vin acasă, cu autobuzul, la ora aceea”, spune Olivia Alexandru, purtător de cuvânt al Tursib.

La campania „România vrea autostrăzi”, lansată în mediul online sub hashtag-ul #șîeu, s-au alăturat mai multe firme și companii, oameni de afaceri, primari și jurnaliști. Așadar, în 15 martie, de la ora 15, timp de 15 minute, cu toți își întrerup activitatea.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi