Controlorii de trafic aerian se alătură protestului #sîeu – Ce se întâmplă la Aeroportul Sibiu

0 549

Controlorii de trafic aerian de la Aeroportul din Sibiu vor purta banderole albe la ora 15.00 pentru 15 minute. Ei se alătură astfel mișcării de protest de la nivel național. Traficul aerian nu va fi perturbat.

– Sindicatul Romatsa susține mișcarea de protest din 15 martie, ora 15.00, pentru 15 minute, purtând banderole albe, informează un comunicat al sindicatului.
CITIȚI ȘI: Sibiul în campania #șîeu – Mai multe firme și instituții întrerup lucrul la 15.00 – Trimiteți poze și le publicăm!
Organizația spune că susține normalitatea – construcția de autostrăzi și de șosele la standarde europene, susținerea profesorilor, susținerea medicilor, susținerea specialiștilor din toate domeniile de activitate, susținerea dezvoltări prin și pentru o viață normală bazată pe muncă și răsplată, precum și susținerea bazată pe merite.
„Susținem crearea unei economii sănătoase, susținem independența sistemului judiciar, susținem confiscarea averilor celor care nu pot doveedi provenința acestora, susținem construcția de spitale și școli la standarde europene, susținem adoptarea urgentă de măsuri pentru oprirea plecării tinerilor din țară”, arată sindicatul, care apreciază că direcția spre care se îndreaptă România se îndepărtează de valorile comune ale UE.
Afaceristul Ștefan Mandachi, din Suceava, care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova, i-a provocat pe români să se alăture protestului lui: să oprească activitatea în 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute.

Zboruri normale la Sibiu
Reprezentanții aeroportului din Sibiu au explicat pentru Ora de Sibiu că activitatea se va desfășura normal și nici un zbor nu va fi perturbat. Oricum între 15.00 și 15.15 nu este programat să decoleze sau să aterizeze vreo aeronavă.

Tu cum protestezi?
Dacă și tu sau firma la care lucrezi se alătură campaniei, așteptăm să ne spui printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau printr-un email la oradesibiu@gmail.com. Mai multe detalii găsești AICI!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...