ronaldo foto

Fotbalistul Cristiano Ronaldo conduce în clasamentul celor mai celebri sportivi din lume. Topul este realizat în urma căutărilor pe Internet, a sponsorizărilor și a fanilor care îi urmăresc pe rețelele de socializare.

Canalul de televiziune ESPN a oferit publicității, vineri, 15 martie, clasamentul intitulat „Wold Fame 100” 2018, iar liderul este atacantul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, care este căutat pe zi, în medie, de 100 de ori, a câștigat din publicitate în jur de 37 de milioane de dolari și este urmărit de 148 de milioane de oameni.
Pe locul secund se află jucătorul de baschet, LeBron James, care are următoarele cifre: media de căutări pe zi este de 47, a câștigat din publicitate 52 de milioane de dolari și are 45,3 milioane de următori.
Podiumul este închis de rivalul portughezului, decarul Barcelonei, Lionel Mesii, cu: o medie de 54 de căutari pe zi, 28 de milioane de dolari din publicitate și 103,1 milioane de urmăritori.

Top 10:
1. Cristiano Ronaldo (fotbal, Portugalia)
2. LeBron James (baschet, America)
3. Lionel Messi (fotbal, Argentina)
4. Neymar (fotbal, Brazilia)
5. Conor McGregor (MMA, Irlanda)
6. Roger Federer (tenis, Elveția)
7. Virat Kohli (cricket, India)
8. Rafael Nadal (tenis, Spania)
9. Stephen Curry (baschet, America)
10. Tiger Woods (golf, America)

În acest clasament, de 100 de sportivi, se află doar trei prezențe feminine: Serena Williams (locul 17, tenis, America), Maria Sharapova (locul 37, tenis, Rusia) și Sania Mirza (locul 93, tenis, India). Surpriza acestui clasament este Tyler „Ninja” Blevins, un pasionat de jocuri video din America, care a ajuns cunoscut după ce a jucat Fortnite cu cântărețul de peste ocean, Drake.

Comentariul meu

Lasă un răspuns