Culmea nesimțirii la Sibiu – S-a băgat prin șanț ca să fenteze aglomerația și a intrat în fața coloanei de mașini

0 4.553

Nesimțiții traficului la Sibiu. Așa se numesc șoferii care nu vor și nu pot să se conformeze legislației în vigoare. Cu un astfel de caz s-au confruntat participanții la trafic aflați, luni dimineață, pe Calea Cisnădiei.

Se pare că un șofer, aflat la volanul unei mașini de teren, a descoperit trucul prin care poate scăpa de aglomerația dimineții. A intrat prin șanț și a depășit, neregulamentar, toată coloana de mașini, după care s-a încadrat înapoi pe banda de mers.
Oamenii care au așteptat, „cot la cot” cu șoferul în cauză, în trafic, s-au arătat revoltați față de gestul acestuia. El a fost chiar fotografiat, imaginea fiind postată pe Facebook. Acolo, zeci de intrigi în legătură cu omul. „Așa specimene, în fața mea a intrat domnul”, spune Ana, participantă la trafic. Irina spune, pe Facebook: „Eu personal am crezut că nu m-am trezit încă și nu văd bine… mă întreb doar: dacă avea chef de offroad, de ce nu a mers direct pe câmp?”.
În astfel de cazuri, dacă șoferul ar fi fost depistat în fapt de polițiști, ar fi riscat o amendă de 580 de lei plus suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.
Însă, nefiind văzut de oamenii legii, șoferul a scăpat și de amendă și a rămas și cu permis.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.