Ora de Sibiu
Știri in direct

Dăncilă: „Autostrăzile se fac punând umărul la acțiune, nu făcând circ”

930

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, la Craiova, că problema autostrăzilor poate fi rezolvată doar „punând umărul la acțiune, nu făcând circ”. De asemenea,a adăugat că înțelege supărarea oamenilor, însă guvernele PSD au construit 500 de kilometri de autostradă.

„Oamenii au dreptate, au dreptate să fie supărați pentru ritmul în care s-a lucrat în acest domeniu. Însă, adevărul trebuie spus până la capăt. În guvernarile PSD s-au făcut peste 500 km de autostradă din cei existenți. În alte guvernări au fost zero km! Și să nu uităm că ministrul Transporturilor din anul 1999, devenit apoi președintele României, ne explica faptul că: <România nu are nevoie de autostrăzi, ne ajung drumurile naționale>. Ne luptăm de ani buni cu această mentalitate profund greșită, dar și cu o serie de piedici puse parcă intenționat de unii”, a spus Dăncilă.

Potrivit premierului, autostrăzile pot fi construite, încă nu „făcând circ”. „Am făcut această paranteză pentru a spune lucrurilor pe nume. Da, este o problemă esențială pentru dezvoltarea viitoare a României însă acest lucru nu îl putem rezolva decât punând umărul la acțiune, nu făcând circ și declarații politice”, a mai spus Dăncilă.

Primește titlurile instant

loading...

Citește și
1 Comentariu
  1. LL spune

    Dacă vi și faci mâncare pentru toți angajații care lucrează la Loturile autostrăzii Sibiu-Orastie o dată pe săptămână atunci te iertăm…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...