Dăncilă: „Autostrăzile se fac punând umărul la acțiune, nu făcând circ”

977

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, la Craiova, că problema autostrăzilor poate fi rezolvată doar „punând umărul la acțiune, nu făcând circ”. De asemenea,a adăugat că înțelege supărarea oamenilor, însă guvernele PSD au construit 500 de kilometri de autostradă.

„Oamenii au dreptate, au dreptate să fie supărați pentru ritmul în care s-a lucrat în acest domeniu. Însă, adevărul trebuie spus până la capăt. În guvernarile PSD s-au făcut peste 500 km de autostradă din cei existenți. În alte guvernări au fost zero km! Și să nu uităm că ministrul Transporturilor din anul 1999, devenit apoi președintele României, ne explica faptul că: <România nu are nevoie de autostrăzi, ne ajung drumurile naționale>. Ne luptăm de ani buni cu această mentalitate profund greșită, dar și cu o serie de piedici puse parcă intenționat de unii”, a spus Dăncilă.

Potrivit premierului, autostrăzile pot fi construite, încă nu „făcând circ”. „Am făcut această paranteză pentru a spune lucrurilor pe nume. Da, este o problemă esențială pentru dezvoltarea viitoare a României însă acest lucru nu îl putem rezolva decât punând umărul la acțiune, nu făcând circ și declarații politice”, a mai spus Dăncilă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. LL scrie

    Dacă vi și faci mâncare pentru toți angajații care lucrează la Loturile autostrăzii Sibiu-Orastie o dată pe săptămână atunci te iertăm…

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.