fbpx

Disputele postsovietice prezentate în documentarul „Frozen conflict” la Astra Film Cinema

0 131

Filmul „Frozen conflict”, un documentar ce încearcă să facă lumină în situația unui dezacord est-european aflat în impas de mulți ani, va fi proiectat joi, de la ora 19.00, la Astra Film Cinema.

Trei soldați stau de pază la trecerea râului. Timpul pare să stea pe loc, războiul este unul al declarațiilor contadictorii, iar dușmanul pare că stă atât de ascuns încât nimeni nu îl identifică. Un decor de teatru absurd, dar situația acestui spațiu este ambiguă de multă vreme. Filmul Frozen conflict vrea să facă lumină în “conflictul” dintre Republica Moldova și Transnistria.
Din interviurile cu localnici și politicieni din ambele tabere, regizorul încearcă să găsescă motivele ascunse care țin pe loc soluționarea crizei și care mențin acest conflict înghețat la nesfârșit. De ce anii de negocieri nu au condus la clarificarea situației acestui teritoriu din proximitatea României rămâne de văzut joi, de la ora 19:00, la Astra Film Cinema.
Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pun în vânzare cu 15 minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu). Mai multe informații la tel: 0269.202.430

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.