Ora de Sibiu
Știri in direct

Invitație pentru copii – Masha și Ursul vin la Shopping City Sibiu

1.040

Au cucerit milioane de copii și acum au pornit la drum pentru a-i cunoaște pe cei mai mici fani ai lor. Masha și Ursul, personajele principale ale unuia dintre cele mai urmărite seriale de desene animate rusești, au propria expoziție interactivă la Shopping City Sibiu.

Până pe 21 martie, micuții se vor putea distra cu super activități, în cadrul cărora vor descoperi casa Ursului, dar și locul preferat de joacă al Mashei, vor putea sări pe trambulina floarea-soarelui din grădina Ursului, vor desena și se vor îmbrăca în rochițele din dulapul Mashei. Nu va lipsi nici componenta educativă, reprezentată de către tehnicile de prim-ajutor pe care copiii le vor învăța în Ambulanța Lupilor.

Bineînțeles, la finalul turului, cei mici vor face cunoștință și cu cele două personaje mult iubite, Masha și Ursul, alături de care vor putea face fotografii.
Intrarea este gratuită, dar părinții sunt rugați să facă o rezervare în prealabil, la Info Point (zona Tucano Coffee), pentru că grupurile sunt limitate la 25 de copii, la interval de o oră. Accesul la expoziție se va face în baza cuponului primit în urma înscrierii la Info Point.

Pentru mai multe detalii despre expoziție accesați site-ul Shopping City Sibiu sau pagina de Facebook.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...