fbpx

O tânără își caută tatăl biologic – Omul a locuit la Sibiu

0 4.029

O tânără, care nu și-a cunoscut tatăl biologic, îl caută cu ajutorul internauților. din informațiile pe care le are fata, tatăl ei locuiește în Sibiu, dar până acum nu l-a găsit. 

Ea a postat pe pagina respectivă un anunț și câteva fotografii, prin care cere ajutorul celor care cunosc detalii să o contacteze pe profilul său de facebook Brandusan Irina Mirabela.

54519390 3089049531120904 1420650047644631040 n 696x696 1

„Mă numesc BRANDUSAN IRINA MIRABELA, am 37 de ani și sunt născută în Bârlad. Nu mi-am cunoscut niciodată tatăl biologic, BRANDUSAN CONSTANTIN – GHEORGHE (în prezent în vârstă de 62 de ani), deși eu îi port numele de familie.
Știu doar că locuia în SIBIU. Anul trecut am avut curajul să îl caut la adresa unde locuia însă vecinii mi-au zis că dansul se mutase cu mult timp în urmă și din câte am înțeles familia ar locui în Germania. Tatăl meu a lucrat pentru mulți ani la Tipografia din Sibiu. Bunicii paterni se numesc: Brandusan Maria și Brandusan Constantin.
Din alte informații pe care le-am aflat, știu că tatăl s-ar fi recăsătorit și ar fi avut alții copii, pe care mi-aș dori să îi cunosc.
Îmi doresc mult să îl regăsesc, să îl cunosc și să creez un frumos raport cu dânsul, dacă are aceeași dorință. Din acest motiv apelez la dvs. și sper mult în ajutorul pe care mi-l puteți oferi. Vă mulțumesc anticipat!” este anunțul fetei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.