Peste 1.000 de locuri de muncă disponibile la Târgul de Cariere din Sibiu

0 1.470

Târgul de Cariere Sibiu are loc în 19 martie și 20 martie (interval orar 11-19:00) la Hotel Ramada. Peste 1000 de locuri de muncă din domeniile Automotive, Inginerie, Resurse Umane, Contabilitate, Producție Tehnică sau Consultanță sunt puse la dispoziția persoanelor interesate de un job.

La eveniment participă cele mai active companii de pe piață, aflate în căutarea de personal din categoria entry-level, mid-level și senior. STC, Continental, Faurecia, Hornbach, Bosch Automotive, EON, Bertrandt, Swoboda, Kuka, Agile Freaks, Odu Rom Manufacturing, Azets, CGS, Leroy Merlin sau IFM sunt doar câteva din firmele care își vor prezenta ofertele de muncă.

Noutatea acestei ediții o reprezintă introducerea zonei de gaming, destinată pasionaților de jocuri pe calculator. În zona de gaming se vor desfășura competiții de League of Legends, pe tot parcursul evenimentului.
Și în acest sezon, recrutarea este efectuată într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicației prezentate în parteneriat cu eJobs România. Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să-și instaleze aplicația eJobs pe telefonul mobil și să vină pregătiți cu CV-ul gata întocmit în aplicație. În doar câteva clipe, CV-ul lor este tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Sibiu.

“Ne bucurăm să aducem în atenția sibienilor pasionați de jocuri pe calculator o zonă de gaming. Competiția este una cu premii consistente, iar după succesul avut la Cluj-Napoca cu ediția din această primăvară, sperăm să descoperim același interes și în Sibiu. Participarea și înregistrarea au fost gratuite.” a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

La această ediție, organizatorii se așteaptă să participe peste 2000 de candidați, interesați de toate oportunitățile profesionale oferite în cadrul evenimentului.
Mai multe detalii despre firmele participante și locurile de muncă disponibile găsiți pe www.targuldecariere.ro/sibiu.

Povestea Târgului de Cariere a început în anul 2006, în Cluj-Napoca și s-a conturat odată cu trecerea timpului. În prezent, după un deceniu de evenimente, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită platformă de recrutare și totodată, cea mai complexă. Târgul de Cariere transformă evenimentele într-o adevărată călătorie pentru candidați și pentru companiile participante, una care implică dezvoltarea personală, inițierea și dezvoltarea carierei. Prin evenimentele de recrutare organizate, platforma pune accent pe multitudinea de oportunități existente.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...