philmore
Foto - Adrian Bugariu / CSU Sibiu

CSU Sibiu joacă marți de la orele 18:00, la Craiova, returul sferturilor Cupei României. În tur, baschetbaliștii sibieni s-au impus, pe teren propriu, scor 89-74. Meciul nu este televizat.

Galben-albaștrii au plecat la Craiova cu un singur gând, acela de a câștiga seria sferturilor cu SCM U Craiova. BC CSU Sibiu este, cel puțin pe hârtie, favorita acestei duble, după ce în tur, s-a impus la 15 puncte diferență. Chiar și așa, antrenorul Dan Fleșeriu este sigur că gazdele din această seară vor face tot posibilul să întoarcă scorul.
”Un test important pentru noi pentru că este primul meci eliminatoriu pe care îl jucăm și poate fi un test extrem de important pentru a vedea cum vom evolua și în PlayOff. Trebuie să mergem concentrați la maximum. Craiova, cu siguranță nu se oprește din a spera că se poate califica și ne va pune probleme, așa cum a făcut-o, în anumite momente, și la Sibiu. Evident că noi mergem să câștigăm și acolo iar principala noastră motivație este să ne calificăm mai departe și să venim fără accidentări”, a spus antrenorul principal al BC CSU Sibiu.
Meciul de astăzi se dispută de la ora 18:00 și nu va fi televizat. Echipa care va reuși să se califice în Final Four-ul Cupei României, ar urma să joace șansa pentru primul trofeul al sezonului, în 17 și 18 aprilie 2019, într-o locație ce urmează a fi anunțată de Federația Română de Baschet.
După acest meci, BC CSU Sibiu revine pe teren propriu, în campionat, unde sâmbătă, 23 martie, primește vizita celor de la CSM CSU Oradea, de la ora 19:30. Biletele pentru acest meci au fost puse în vânzare online, pe www.bc-csusibiu.ro și pe www.kompostor.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu