sclav

Fiul unui milionar din Marea Britanie a postat zilele trecute mai multe imagini revoltătoare pe Instagram în care îl prezintă pe un tânăr român ca fiind drept sclav personal.

Tânărul a explicat că l-a angajat pe român pentru a-i ţine berea, pentru a-i aduce ţigări şi pentru a-i ţine haina, anunță observator.tv. Harry Taroni (23 de ani) este fiul lui Russel Taroni, un milionar englez care are afaceri cu deşeuri reciclabile încă din anii 50′.
Fiul de milionar s-a filmat, în urmă cu câteva zile, în timpul unei curse de cai în oraşul Cheltenham.
În imaginile care au stârnit indignarea oamenilor de pe reţelele sociale se poate observa cum tânărul de 23 de ani povesteşte cum l-a angajat pe Sorin, un tânăr imigrant român, ca ‘sclav personal’.
Românul este plătit să ‘ţină ţigările, să aducă bere şi să ţină haina’, aşa cum fiul de milionar s-a lăudat prietenilor de pe Instagram.
VIDEO AICI
‘Îi dau salariu pe zi. Este foarte încântat’, a precizat tânărul fiu de milionar în clipul video postat pe Instagram, notează thesun.co.uk.
Pe imagini se poate observa cum românul este trimis să cumpere bere, ţine ţigările angajatorului şi stă mereu în spatele acestuia.
La finalul clipului, fiul de milionar a precizat că i-a dat 20 de lire românului pentru a merge acasă.
‘Dacă vedeţi un român mic care se învârte prin Birmingham, să îi spuneţi că îl caut! ##NoRomaniansWereHarmedInTheMakingOfThis (n.r. Niciun român nu a fost rănit în timpul filmărilor)’.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu