Ora de Sibiu
Știri in direct

O importantă companie de proiecte industriale vrea să se extindă la Sibiu

687

Element Industrial caută terenuri propice pentru a se extinde și Sibiu. Compania este care activează cu succes de câțiva ani în zona Capitalei.

Investiţiile în infrastructură vor modela pe viitor dezvoltarea pieţei industriale şi de logistică, iar forţa de muncă este o problemă, susţine Muler Onofrei, managing partner Element Industrial, conform zf.ro. Acesta a anunțat extinderea în Capitală, dar și în Sibiu și Timișoara.
„Credem că investiţiile în infrastructură vor fi determinante pentru modul în care se va desfăşura pe viitor progresul pieţei industriale şi de logistică. Am luat decizia să ne extindem într-o zonă nouă, Chitila, când am văzut că se deschide această nouă poartă de intrare în Bucureşti, am luat teren. Mai cumpărăm un teren în aceeaşi zonă. Avem planuri de extindere în Timişoara, Sibiu”, a spus Muler Onofrei.
Element Industrial, compania înființată de Ionuț Dumitrescu și Muler Onofrei, are în vedere dezvoltarea unui portofoliu de proiecte industriale și logistice, atât în București, cât și în orașele regionale.

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...