Ora de Sibiu
Știri in direct

FOTO Polițistă cerută în căsătorie în timpul unei intervenții cu mascați

1.870

Cerere în căsătorie inedită! Un luptător de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din Iași și-a cerut iubita de soție în timpul unei intervenții. Tânăra, care este polițist, a fost anunțată că trebuie să meargă la o acțiune în centrul orașului, unde, de fapt, era așteptată de mascați.

În momentul în care a ajuns în Piața Palatului Culturii din Iași, Robert, un agent din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS) i-a adresat iubitei sale, Ilaria, întrebarea cea mare, dacă vrea să îi fie soție.

Toată întâmplarea a fost regizată, miercuri, de luptătorul SAS şi de câţiva colegi, „complici” la acest moment.

Fata, care este agent în cadrul Secției 6 din cadrul Poliției municipiului Iași, a spus ”Da”, în aplauzele celor prezenți.

Cererea în căsătorie a fost postată pe Facebook și a devenit virală.

”A fost chemată la «intervenția» vieții ei. O polițistă din Iași a fost solicitată la o intervenție 112 în plin centrul Iașiului. Ce nu știa ea era faptul că iubitul ei, tot polițist, i-a pregătit o surpriză de proporții, i-a cerut mâna în cel mai original mod. A spus «da» pe loc. Nici nu avea cum să spună altceva la ce complici a avut iubitul ei. Felicitările mele și casă de piatră!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook ”Polițiștii au umor”.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...