dirty nano 1

Un weekend memorabil stă să înceapă. Evenimentele programate în oraș sunt pentru toate gusturile, se desfășoară pe toată perioada celor trei zile libere, așa că nu e timp de pierdut atunci când vine vorba de distracție.

Tonul distracției se dă, ca de obicei, în Cotton Pub by Night. Vineri seara va fi nebunieeee, pentru că la pupitru va urca DJ Lexu, rezident la Nuba. Distracția va ține până în zori, așa că aveți nevoie de un loc unde să vă odihniți. sunați la 0752 268 866 și faceți o rezervare. Același număr de telefon folosiți-l și pentru a rezerva un loc pentru sâmbătă seara, pentru că urmează a doua parte a distracției, de această dată cu DJ Rareș Luca.

55211320 2658936447510682 425415106214494208 n

JOY ME este cel mai nou pub deschis în Sibiu. Dacă nu ați ajuns încă acolo, este momentul să mergeți. Veți avea de ales dintr-un meniu bogat, iar berea servită este una specială. Muzica bună ce se aude în surdină completează perfect atmosfera. Unde se află pub-ul și ce oferă, aflați de aici. 

joyme 2

Slow food” este un eveniment culinar. Va debuta vineri, 22 martie, cu o conferinţă tematică, numită sugestiv ”Slow Food şi Slow Travel”, între orele 15-18, la Casa Artelor. Sâmbătă, 23 martie, între orele 12-16, la Casa Artelor, puteţi găsi piaţa indoor cu produse emblematice ale comunităţilor din România. Muzeul din Dumbrava Sibiului va găzdui duminică, 24 martie, între orele 11-14, ateliere culinare şi tur de cultură gastronomică

Conferințe speciale FITS și TNRS” continuă vineri la Librăria Habitus, de la ora 18. De această dată Constantin Chiriac va discuta cu Cătălin Ștefănescu despre ”Ce înseamnă succesul garantat?” Detalii aici.

Moroi” este spectacolul prezentat vineri seara la ora 19 la Teatrul Radu Stanca. Durează aproximativ o oră și 50 de minute și nu este recomandat celor sub 14 ani. Un bilet costă 20 și 25 de lei.

Atelierul de Meșterilit îi așteaptă pe cei mici sâmbătă dimineața la Teatrul Gong de la ora 10 și 12. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, menită să dezvolte imaginația copiilor, care au șansa să învețe lucruri noi din domeniu, într-un anturaj prietenos. Copiii fac cunoștință cu noțiuni noi precum teatrul de umbre sau marioneta, interacționează cu mai multe tipologii de păpuși de teatru, creează accesorii pentru costume și decor prin mijloace adecvate vârstei lor. Este recomandat copiilor între 6 și 10 ani, iar un bilet costă 14 lei.

O rază de soare” se va juca la Teatrul Gong sâmbătă de la ora 18 și duminică de la ora 11, asta după doi ani cât a lipsit din programul teatrului. Este un spectacol de animatie cu marionete si actori la vedere al Sectiei Germane. Este recomandat copiilor între 3 și 8 ani, durează 45 de minute, iar un bilet costă 9 lei. Detalii aici

foto o raza de soare catalina draghici 24

Rug” după romanul lui György Dragomán se va juca sâmbătă seara la Teatrul Radu Stanca, de la ora 19. Durează o oră și 40 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Seria evenimentelor se va încheia duminică seara, de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca. Atunci va începe piesa ”Hamlet„ după W. Shakespeare. durează o oră și 45 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

 

Comentariul meu

Lasă un răspuns