Sibian amendat cu 5.000 de lei pentru că a furat o caruță de lemne de la Gura Râului

0 1.406

Un sibian din Gura Râului are de scos din buzunare nu mai puțin de 5.000 de lei, după ce a furat 2,3 metri cubi de lemn, aproximativ o căruță plina, din pădure. Omul a fost depistat, joi seara, de polițiștii sibieni, iar în urma controalelor, au depistat că nu deține documente legale pe ce transporta.

Sibianul a fost prins în urma activităților destinate prevenirii și combaterii acțiunilor ilegale de tăiere, transport și valorificare a materialului lemnos. În aceeași zi, un alt bărbat a fost depistat, de această dată, cu 18,24 mc material lemnos, însoțit de un aviz neconform.
„În cadrul activităților curente destinate prevenirii și combaterii activităților ilegale de tăiere, transport și valorificare a materialului lemnos, în dimineața zilei de 21 martie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu reprezentanți din cadrul Gărzii Forestiere Brașov, au desfășurat o acțiune specifică pe raza localității Râu Sadului, ocazie cu care au depistat un sibian în timp ce, cu ajutorul unei autoutilitare, transporta cantitatea de 18,24 mc material lemnos însoțit de un aviz neconform”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.
Cu această ocazie s-a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 6.000 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Valea Sadului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...