vreme soare primavara
FOTO arhivă

Vremea se anunță extrem de frumoasă în weekend-ul care urmează. Meteorologii spun că temperaturile vor fi în creștere și va fi soare. Precipitațiile vor apărea doar izolat și vor fi slabe.

Prognoza meteo sâmbătă, 23 martie
Sâmbătă cerul va fi mai mult senin în majoritatea regiunilor, din nou noaptea și dimineață pe vai și în depresiuni urmând că local să își facă apariția ceață. Vântul va suflă tare în Moldova, Bărăgan și Dobrogea (cu rafale de până la 70-80 de km/h în câmp deschis în Moldova), în timp ce în restul zonelor țării acesta va fi mai mult slab. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 și 17 grade în Transilvania și Maramureș, 15-20 de grade în Banat și Crișana, 17-22 de grade în Oltenia (cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul regiunii), 13-18 grade în Muntenia și Dobrogea și 10-15 grade în Moldova.

Vremea duminică, 24 martie
Duminică vremea va continuă să fie în general frumoasă și caldă în toată țară, doar în nordul Carpaților Orientali după orele prânzului urmând să cadă izolat câteva ploi slabe. Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în nordul Moldovei, al Munteniei și al Olteniei. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 13-18 grade în Transilvania și Maramureș, 16-21 de grade în Banat, Crișana și Oltenia și 14-19 grade Celsius în Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în sudul litoralului.
Sursa: antena1.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns