Copilul în vârstă de 16 ani, care a pierit vineri seara în accidentul tragic dintre Daia și Roșia, publicase mai multe postări pe contul săul de Facebook, în care, parcă, prevestea moartea. Adolescentul se afla în mașină cu alte patru persoane în momentul impactului.

Accident mortal – Tânărul de 16 ani nu a supraviețuit
Accidentul de seara trecută a zguduit întreaga comunitate. Din cele cinci persoane aflate în autoturism la momentul producerii acestuia, Gicu G., tânărul de 16 ani este singurul care nu a supraviețuit. Impactul a fost fatal pentru el. Mașina în care se afla s-a izbit de o glisieră și s-a răsturnat pe partea carosabilă, totul după ce șoferul, un tânăr de 20 de ani, a pierdut controlul volanului.

VEZI AICI VIDEO DE LA ACCIDENT

Postări despre moarte pe Facebook
Ultimele două postări pe Facebook ale adolescentului de 16 ani menționează moartea. Se pare că Gicu G. iubea viața pe care o trăia și se arăta recunoscător pentru ceea ce are. „Mulți sunt în mormânt, mulți sunt la morgă, mulți sunt în comă, mulți sunt bolnavi în pat. Iar tu te-ai trezit sănătos azi dimineață și ai început o zi nouă. Bucură-te de viață, omule!”, este una dintre postările publicată pe contrul public de Facebook, în data de 16 februarie. Într-o altă postare, din 6 martie, tânărul a scris următorul mesaj: „Tuturor le lipsește câte ceva. Până și infinitului îi lipsește sfârșitul”.

Accidentul s-a petrecut în data de 22 martie, la aproape trei săptămâni de la ultima postare de acest gen.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.