FOTO arhivă

Medicii de la Spitalul Clinic de Pediatrie se luptă de aseară, să-l mențină în viață pe băiețelul de patru ani, care a fost strivit de remorca unui tractor. Incidentul s-a întâmplat vineri, la Cisnădioara. Băiețelul este în comă. Protecţia Copilului s-a autosesizat.

Copilul este în stare critică. Traumatismul cranian este cel mai grav

Medicii fac tot ce pot să-l salveze pe băiețelul din Cisnădioara. „Pronosticul este foarte rezervat, dar starea copilului nu s-a agravat față de aseară”, a declarat pentru Ora de Sibiu, medicul Ioana Mătăcuță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu. Din informaţiile furnizate de medici, se pare că băieţeul a suferit mai multe traumatisme, cel cranian este cel mai grav. El a fost transportat de urgenţă la Luther de o ambulanţă SMURD, în stop stop cardio-respirator.

Protecţia Copilului s-a autosesizat

Cei de la Protecţia Copilului s-au autosesizat şi urmează şi ei să cerceteze împrejurările în care s-a întâmplat acest accident, dacă a fost vorba de vreo neglijenţă a părinţilor copilului, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Beatrice Muntean.

Cum a fost posibil să se răstoarne remorca peste copil?

Ieri în Cisnădioara, pe strada Bisericii, „şoferul unui tractor a basculat pământul din remorcă, a lăsat remorca ridicată şi a părăsit vehiculul fără să observe că, în partea laterală, între tractor şi pământul descărcat este un băieţel în vârstă de aprox 4 ani. Remorca a intrat în balans şi s-a răsturnat peste copil. Copilul locuieşte în apropiere şi ar fi ieşit neobservat din curtea casei”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Elena Welter.

video

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.