Codrin Ștefănescu: PSD este singurul partid românesc, format din oameni normali

0 606

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a spus, duminică, la Brașov, la o întâlnire cu oamenii aflați în Piața Sfatului, că PSD este singurul partid românesc, care nu este finanțat din străinătat și „format din oameni normali”.

„Nu uitați că PSD este singurul partid românesc, nu e finanțat din străinătate, format din oameni normali, muncitori, nu ca ceilalți”, le-a spus celor prezenți secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu. Acesta a cerut oamenilor aflați în Piața Sfatului din Brașov că „anul ăsta ne batem pentru România, nu pentru altceva, pentru noi, pentru urmașii noștri și singurul partid care-i poate învinge pe ăștia cu sistemul lor toxic este PSD”.

La aceeași întâlnire cu brașovenii, Radu Oprea, ministrul IMM-urilor, a spus că „România suferă de o boală autoimună. Este boala care se manifestă atunci când cine ar trebui să ne protejeze sistemul imunitar se întoarce împotriva țesuturilor bune, în loc să lupte cu infecția”. Mă uit că procurorii României s-au întors împotriva antreprenorilor, organismele de reglementare nu și-au făcut treaba și în loc să ne protejeze i-au protejat pe alții”, a afirmat Radu Oprea.

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu,a fost prezent la Brașov pentru alegerile pentru conducerea filialei PSD. Președintele PSd, Liviu Dragnea, a lipsit.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...