De ce a fost internat Dragnea într-un spital privat

0 196

Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, a explicat, luni, de ce a ales să fie internat într-un spital privat, și nu într-unul de stat. Se pare că liderul PSD nu a dorit să deranjeze activitatea spitalului, acesta fiind motivul lipsei de comunicare pe perioada internării.

Potrivit digi24.ro, Dragnea a ales un spital privat fiindcă a dorit să meargă la un anumit medic.
„În legătură cu comunicarea, poate greșesc sau nu, habar n-am, dar nu am… și nici n-am vrut să fac din asta un caz național și cu acoperire publică foarte mare, o consider totuși o chestiune personală. Un alt motiv a fost că n-am vrut să tulbur activitatea spitalului. În legătură cu spitalul privat, am citit și eu mai multe comentarii. În primul rând este un spital cu capital românesc, sută la sută românesc. În al doilea rând, eu așa am făcut toată viața și recomand tuturor să facă la fel, eu urmez medicul. Un medic pe care-l știu de mult, un medic care a reușit o intervenție foarte complicată la Irina (n.r.: Tănase, iubita lui Liviu Dragnea) și pentru care îi mulțumesc și public. Și acolo mi-a zis să merg, m-a consultat și m-a îngrijit și suntem în contact permanent. Nu are legătură că este privat sau de stat. Dacă îmi spunea să merg la oricare alt spital, acolo mergeam. Am urmat și voi urma medicul, este vorba de doctorul Catană”, a spus Dragnea, într-o conferință de presă
Însă, deși i s-a atras atenția că este al treilea om în stat și putea fi tratat la Spitalul Militar, Liviu Dragnea a răspuns că a răspuns deja.
„Respect medicii și cadrele din Spitalul Militar, România are medici foarte buni, dar, când eram în Teleorman, cu toate că puteam să merg la orice alt spital din țară sau din străinătate, aveam doi medici la care mergeam în permanență”, a mai spus Dragnea.

sursa: digi24.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.