Sibienii invitați să dezbată programul de guvernare pe sănătate cu parlamentarii USR

216

USR Sibiu găzduiește prima dezbatere publică a programului de guvernare USR pe sănătate. Toți sibienii interesați și, mai ales, medicii și persoanele implicate în sistemul medical, sunt invitați să participe. Evenimentul are loc sâmbătă, 30 martie, de la ora 11, la Hotel Ibis, Sala Faust 1.

Prioritățile pentru programul de guvernare pe sănătate vor fi prezentate și dezbătute în prezența parlamentarilor USR din comisia de sănătate, Tudor Pop, deputat USR, Emanuel Ungureanu, deputat USR, Adrian Wiener, senator USR, și Claudiu Năsui, deputat USR și coordonator al programului de guvernare USR.
„Programul acesta de guvernare l-am construit împreună cu specialiști din sistemul de Sănătate: cu medici, cu pacienți, cu foști manageri de spitale, oameni care știu de la firul ierbii care sunt problemele. Ne-am pus la masă și am ascultat observațiilor lor, am stat de vorbă și în urma acestor întâlniri, a reieșit draft-ul programului de guvernare pe sănătate. Acum urmează partea de feedback, nu degeaba îi spunem program participativ de guvernare. Mă aștept să primim un feedback constructiv în Sibiu, e loc de îmbunătățiri și în următorii doi ani vom continua să lucrăm la fiecare propunere în detaliu, pentru a pune pe masă cele mai bune soluții în anul 2020, când vom ajunge la guvernare”, a declarat Tudor Pop, deputat USR.

Dezbatere USR sanatatePartidul Uniunea Salvați România a pus, în premieră pentru România, în dezbatere publică programul de guvernare și dă putere de decizie fiecărui cetățean. Programul de guvernare participativă are scopul de a implica cetățenii pentru a propune soluții exact pentru nevoile lor reale.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.