Ați cumpărat sandwich-uri din LIDL? Nu le mâncați și mergeți cu ele înapoi!

0 3.790

LIDL România recheama preventiv toți clienții care au cumpărat produsul „Chef Select, Sandwich sortarile Pui si bacon prajit si Salam de Sibiu si cascaval, 200g“ indiferent de termenul de valabilitate.

S-a constatat că produsele afectate conţin faina de soia nedeclarata pe eticheta. Din cauza posibilelor reacţii alergice la ingerare, clienţii cu alergie la soia ar trebui să ţină cont neapărat de retragere şi să nu consume în niciun caz produsele.
Având în vedere posibilele reacții alergice în urma consumului, clienții alergici la soia trebuie să acorde o atenție absolută acestei rechemări. Pentru acele persoane care nu sunt alergice la soia, produsele sunt apte pentru consum. Produsele „Chef Select, Sandwich sortarile Pui si bacon prajit si Salam de Sibiu si cascaval, 200g“ au fost vândut de către Lidl România. 6801943Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsele de la vânzare. Produsele pot fi returnate în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produselor va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Această retragere vizează exclusiv produsele „Chef Select, Sandwich sortarile Pui si bacon prajit si Salam de Sibiu si cascaval, 200g“ .

6801943 02Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Chef Select, nu sunt afectate de această rechemare. Lidl Romania îşi cere scuze tuturor persoanelor afectate pentru inconvenientul produs. Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta telefonic la 0800.896.622 sau pe adresa de mail info@lidl.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...