FOTO Noul model Lynk&Co în teste „undercover” la Sibiu

0 737

Modelul 01 al Lynk&Co, face-lift, o marcă premium a grupului Geely, este testat în România, chiar la Continental Sibiu, arată profit.ro.

Un automobil al mărcii Lynk & Co a fost surprins în Sibiu, în timpul unor teste efectuate, cel mai probabil, la sistemul multimedia. Mașina era acoperită parțial cu folie de camuflaj, ceea ce ne duce cu gândul la un face-lift al acestui model, care ar trebui să vină pe piață peste circa 1 an.

3
FOTO profit.ro

Lynk & Co 01 este primul model al mărcii, lansat în 2017, un SUV de dimensiuni medii (4,53 metri), având la bază platforma modulară a lui Volvo XC40, dar și o bună parte din sistemele acestui model. Lynk & Co aparține grupului chinez Geely, care deține și Volvo. Inițal, modelul 01 a fost prezentat sub marca Geely CX11, ulterior fiind rebranduit. Acesta a primit și versiunea hibrid, plug-in, cu o autonomie de 51 de kilometri cu propulsia exclusiv electrică.

1 1
FOTO profit.ro

Modelul surprins în Sibiu este înmatriculat în Suedia și are inscripționat numele modelului în limba chineză. În interior, deși mașina era parcată, era funcțional display-ul central, acesta fiind legat cu o serie de cabluri de diagnoză la sistemele mașinii. Un al doilea display, al computerului inginerilor care testează modelul, era montat în dreptul scaunului din dreapta. Faptul că cei care testau mașina nu au fost preocupați de locul în care au parcat-o arată că modificările estetice sunt minore.

Sursa Profit.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.