Ora de Sibiu
Știri in direct

FOTO Șapte noi săli de clasă și laboratoare la Școala „Regina Maria”

1.568

Noua mansardă a școlii gimnaziale Regina Maria a fost finalizată, recepția lucrărilor de construcție fiind planificată în 3 aprilie.   

Lucrarea a fost executată de firma SC Balor Cons SRL, investiția având o valoare de 2,8 milioane de lei, fonduri provenite din bugetul local al Sibiului. Contractul a presupus mansardarea unui corp al școlii, rezultând un spațiu de 700 de metri pătrați în care s-au creat șapte săli de clasă, trei laboratoare, grupuri sanitare și alte spații conexe.

„Mansarda va fi mobilată în următoarea perioadă și va fi dată în folosință. Aproximativ 250 de elevi de gimnaziudin această școală își vor desfășura cursurile în noile spații, eliminându-se astfel orele de după amiaza”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Constructorul a executat lucrări la structura de rezistență a clădirii, a ridicat zidurile mansardei, a amenajat toate rețelele de utilități și a construit noul acoperiș. Pentru iluminarea spațiului s-au folosit lucarne și ferestre de tip Velux, iar pentru siguranța elevilor și profesorilor, mansarda a fost dotată cu un sistem de detecție și alertare la incendiu.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...