Tânărul care s-a sinucis la Sibiu suferea de depresie – Sora: „Drama noastră ar trebui să fie un semnal de alarmă”

0 10.023

Durere nemărginită în familia tânărului de doar 20 de ani care s-a sinucis sâmbătă în spatele bazei „Pompierul” din Sibiu. În spațiul online, sora și iubita băiatului s-au arătat extrem de afectate de drama cumplită ce s-a petrecut în weekend.

Atât sora, cât și iubita tânărului sibian au scris, în postări publice, pe conturile de Facebook, mesaje de adio, pline de tristețe. Potrivit surorii acestuia, motivul pentru care băiatul a ales să își încheie socotelile cu viața mult prea devreme, recurgând la sinucidere, este cât se poate de clar. Se pare că sibianul suferea de depresie, o boală a secolului care afectează prea mulți tineri de vârsta lui.

„Această dramă ar trebui să fie un semnal de alarmă”
Sora acestuia s-a arătat afectată de faptul că, în media, nimeni nu vorbește și nu scrie despre problemele pe care le întâmpină copiii și adolescenții în drumul lor în viață. Dacă s-ar scrie „mai multe articole despre sentimente, despre cum pot fi exprimate, despre modalități de apropiere de cei cu care conviețuim, despre boala secolului: depresia, despre care ne sunt oferite mult prea puține informații decât ar trebui”, spune sora, tinerii ar simți că au un sprijin, iar părinții ar înțelege prin ce trec, de multe ori, copiii lor.
„Această drama, că nu o pot numi altcumva, nimeni nu își poate închipui prin ce trecem, ar trebui să fie un semnal de alarmă, atât pentru copiii închiși în ei, cât și pentru părinții care vin obosiți de la lucru și nu realizează câtă atenție trebuie acordată copiilor, un semnal de alarmă pentru cei ce cred că e o rușine să mergi la psiholog, când de fapt este o necesitate”, a mai scris sora tânărului pe profilul public de Facebook.

„Un iubit perfect, un prieten de nădejde și de ajutor”
În același timp, iubita băiatului a scris, într-o postare publică pe profilul de Facebook, că tânărul care a plecat mult prea devreme la ceruri a fost „un iubit perfect, un prieten de nădejde și de ajutor”.
„Sunt două zile de când ai plecat de printre noi. Scriu asta cu lacrimi în ochi. Îți mulțumesc că ai fost un iubit perfect, un prieten de nădejde și de ajutor. Ai plecat prea devreme de printre noi, cuvintele nu pot exprima cât de dor îmi este de tine. Te iubesc, Daniel. Mă chinui de cinci minute să scriu asta și tot nu îmi iese nimic ca lumea. Nu mai știu ce să mai zic. Mi-ai lăsat un gol în inimă.Te voi purta mereu în inima mea. (…) dar mi-e greu fără tine. Te iubesc din tot sufletul. You will always be my angel. Rest in peace, my angel”, este mesajul iubitei tânărului.

Vă reamintim că tânărul sibian, în vârstă de 20 de ani, a fost găsit spânzurat sâmbătă dimineața, în spatele bazei „Pompierul”, din apropierea străzii Maramureșului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.