VIDEO – Miriuță despre lucrările de la „Municipal”: „Credeți-mă, mi-e scârbă, nici nu vreau să mă mai gândesc la stadionul ăsta!”

804

Antrenorul Vasile Miriuță, a declarat miercuri că s-a resemnat încă de acum 2-3 săptămâni în privința lucrărilor de la Stadionul ”Municipal” și este convins că FC Hermannstadt nu va juca în actualul sezon niciun meci pe teren propriu.

”Mi-am mâncat 5 ani din viață în aceste 5 luni, cu stadionul. De vreo 2-3 săptămâni am zis ”Stop!”, îmi focusez energia pozitivă numai asupra echipei. Gândiți-vă, antrenându-mă în fiecare zi, am sperat că vom juca acasă 5-6 jocuri, cu sibienii noștri, 5000 sau 6000. Dacă s-ar fi întâmplat lucrul ăsta, vă spun cu mâna pe inimă, așa bine aș fi dormit, pentru că una e să joci acasă, ai 5000 de oameni în spate care te încurajează… Acum două săptămâni le-am spus băieților: ”Domnilor, să uitați că vom juca acasă! Casa noastră e Piteștiul!” Nici nu mă mai consum, că n-are rost. N-am dormit noaptea! Vreau să dorm și eu noaptea, să mă trezesc mai liniștit. Părerea mea e că nu se vrea echipă în Divizia A (n.a. Liga 1). Dau un exemplu! Știți unde stau eu, dincolo, la vecinii noștri (n.a. în Ungaria). Într-un an s-a făcut un stadion de 10.200 de locuri, la o echipă din prima divizie, fosta echipă a armatei. La noi, în 9 sau 10 luni, nu s-a renovat o tribună. Credeți-mă, mi-e scârbă, nici nu vreau să mă mai gândesc la stadionul ăsta. Să salvez numai echipa asta și-apoi voi vedea ce voi face de la anul”, a mai afirmat Miriuță.
Despre situația în care se află echipa sibiană, nevoită să dispute meciurile considerate acasă pe alte stadioane decât pe ”Municipal”, a vorbit și portarul Toma Niga. ”Ne afectează, pentru că una e când joci cu suporterii… în spate, 5.000, sau 4.000, ori 3.000, sau chiar și o mie să fie, să te susțină meci de meci. Mai există momente în care nu poți, nu mai ai suflu, nu mai ai energie. Când te împing ei de la spate, e altceva. Așa, să mergi în deplasare, vin 100 de stewarzi și nu ai nu ai nicio susținere”, a declarat Niga.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.