Fuga după hoțul de bijuterii la Sibiu – Proprietarul l-a găsit ascuns într-un coteț

605

Urmărire ca în filme pe străzile din Sibiu. Un hoț a ajuns pe mâinile proprietarului unui magazin de bijuterii de unde furase un lanț de aur și a primit o bătaie crâncenă. În tot acest timp, omul, probabil, se ruga să vină poliția.

Hoțul, de loc din Ocna Sibiului, a intrat în magazinul de pe strada Turnului cu gândul să își umple buzunarul. A cerut să vădă un lanț de aur. Apoi a ieșit pentru câteva clipe, a revenit și a cerut vânzătoarei să mai vadă bijuteria încă o dată.
„I-a cerut soției să-i arate un lanț. Soția i l-a arătat, l-a pus pe tejghea și el a fugit. Soția a strigat după mine că e un hoț, m-am luat după el”, spune Elci Necmettin, patron magazin bijuterii, pentru stirileprotv.ro.
Ajuns în stradă, individul a dispărut. Proprietarul magazinului avea puține speranțe că îl va găsi pe hoț însă nu a renunțat. A alergat după el și, până la urmă, l-a descoperit ascuns într-o curte.
„După colț m-am gândit că nu îl mai văd, eu eram în spatele lui. Poarta s-a închis, am intrat în curte și am întrebat o doamnă: cineva a intrat aici? Cred că i-a fost frică doamnei să spună și a arătat numai cu degetul și era acolo un coteț vechi, era ascuns acolo, de acolo l-am scos”, a mai spus patronul.
Până la venirea polițiștilor, proprietarul magazinului de bijuterii l-a scos pe tânăr în stradă și i-a aplicat o corecție chiar sub ochii trecătorilor. VEZI AICI VIDEO
Tânărul a fost reținut de polițști.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.