foto - imagini cu prima parcare supraetajată din sibiu - proiectul a fost aprobat de consiliul local

Municipalitatea sibiană a pus la dispoziția Ora de Sibiu, imagini cu simularea viitoarei parcări supraetajate de pe Mihai Viteazu. Planul urbanistic de detaliu a fost vineri pe masa consilierilor locali pentru aprobare. Acesta a fost aprobat cu câteva amendamente depuse de către locuitorii din zona unde va fi amenajată parcarea.

Astfel, unul dintre cei care locuiesc în zonă atrăgea atenția asupra faptului că ieșirea de urgență a sălii de sport a Liceului Constantin Noica se află pe teritoriul unde se dorește construirea parcării. Sibianului i s-a răspuns că aleea pentru mașinile de intervenție va fi amenajată pe latura de nord est și va avea 25 de metri lungime și patru lățime.foto - imagini cu prima parcare supraetajată din sibiu - proiectul a fost aprobat de consiliul local

CITEȘTE AICI ALTE DETALII LEGATE DE VIITOAREA PARCARE

Locatarii blocului 16 sunt îngrijorați de faptul că vor fi afectați de noxele mașinilor pentru că drumul de acces în parcare trece foarte aproape de geamurile apartamentelor, fără a exista un trotuar. foto - imagini cu prima parcare supraetajată din sibiu - proiectul a fost aprobat de consiliul localCei care au realizat planul le-au transmis că distanța dintre bloc și parcările de la sol va fi între 12.5 și 17.50 metri, planul urbanistic de detaliu fiind modificat în acest sens, între cele două fiind amenajat un spațiu verde, carosabilul dintre blocuri și zona de acces în parcare.foto - imagini cu prima parcare supraetajată din sibiu - proiectul a fost aprobat de consiliul localAlți sibieni au fost îngrijorați pentru faptul că locurile de parcare pentru riverani vor fi mai puține ca în prezent și că cei care nu vor găsi un loc de parcare își vor lăsa mașinile pe spațiul verde. Și acest lucru a fost prevăzut în PUD după amendamentul sibienilor, în sensul că vor fi amenajate 105 locuri de parcare la sol în spațiile dintre blocuri. foto - imagini cu prima parcare supraetajată din sibiu - proiectul a fost aprobat de consiliul localÎntre 593 și 382 de locuri de parcare vor fi amenajate în parking-ul supraetajat, iar în funcție de numărul de locuri agreat, parking-ul va avea unul sau două subsoluri.

Ultima oră

Comentariul meu