interviu cu primarul comunei șelimbăr – pune o întrebare lui marius grecu

Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, este invitatul Ora de Șelimbăr și Ora de Sibiu pentru un interviu ce va fi difuzat pe site-ul nostru și pe paginile de Facebook ale celor trei portaluri.

Primarul comunei învecinată cu Sibiu a acceptat ca luni, 1 aprilie, să fie invitatul nostru pentru realizarea unui dialog în cadrul unui interviu legat de comuna Șelimbăr. Vom discuta cu Marius Grecu despre bugetul pe anul 2019, despre noile investiții și cele aflate în derulare și nu numai. Vom atinge de asemenea și subiecte legate de problemele comunității șelimbărene și vom afla ce planuri de viitor se pregătesc pentru șelimbăreni.
Ediul comunei ne va furniza informații și despre cum se vor cheltui banii alocați în bugetul pentru anul în curs, dar și despre investiții vitale, cum ar fi reabilitarea străzilor din Șelimbăr, construirea de grădinițe și creșe noi, sau amenajarea unor căi de legătură cu localitățile învecinate Șelimbărului.
Așteptăm întrebările voastre pentru primarul Marius Grecu, până luni 1 aprilie, ora 8.00, printr-un mesaj pe Pagina de Facebook – Ora de Șelimbăr (click aici) sau printr-un comentariu la acest articol (la postarea de pe Facebook).

Ultima oră

Comentariul meu