vreme cu adevărat de primăvară în weekend. ce anunță meteorologii
FOTO arhivă

În ultimul weekend de martie ne vom bucura de vreme frumoasă, cu temperaturi de peste 20 de grade, anunță meteorologii. Dar, pe timpul nopții acestea vor scădea spre 0 grade, mai ales în estul Transilvaniei. 

„Sâmbătă, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi ușor, iar în majoritatea zonelor va predomina un cer senin cu temperaturi maxime între 10 și 19 grade Celsius, cu cele mai mari valori așteptate în regiunile vestice și sud-vestice. Duminică va continua încălzirea, iar vremea se va menține predominant frumoasă, ca urmare, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 21 de grade Celsius, iar cerul va fi mai mult senin în cea mai mare parte a țării”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dinu Mărășoiu, meteorolog de serviciu în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Potrivit sursei citate, diferențele de temperatură între zi și noapte vor fi în continuare mari, astfel că duminică noaptea, în estul Transilvaniei vor fi chiar și zero grade.

În Capitală, vremea va fi la fel de caldă precum în restul teritoriului.

„Pentru București, sâmbătă vremea va fi frumoasă, iar maxima va ajunge 16 grade Celsus, iar duminică la 18 grade”, a mai precizat meteorologul de serviciu.

Ultima oră

Comentariul meu