video foto - dragnea a mers la nunta olguței vasilescu cu claudiu manda

Fostul Ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii de la nunta ei, printre acestea surprinzând și momentul în care cântă la microfon, alături de soțul ei Claudiu Manda și în prezența lui Liviu Dragnea “Imnul Universității Craiova”.

“Hai, Universitatea! Hai, Craiova! Tu campioana unei mari iubiri!” este comentariul care însoțește postarea video. Lia Olguța Vasilescu, alături de soțul ei cântă “Imnul Universității Craiova”, scris de Adrian Păunescu. Liviu Dragnea se mulțumește să îi asculte pe cei doi.
În alte fotografii postate se pot observa mirii pe ringul de dans, dar și Liviu Dragnea și iubita sa Irina tot pe ringul de dans. Liviu Dragnea a fost internat, în urmă cu o săptămână, în spital din cauza unor probleme la spate.video foto - dragnea a mers la nunta olguței vasilescu cu claudiu mandaNunta, cu meniul oltenesc, după cum a anunțat chiar mirele Claudiu Manda, a avut loc în județul Dolj. La petrecere au fost invitați 500 de oameni, printre care premierul Viorica Dăncilă și liderul PSD Liviu Dragnea.
Petrecerea vine după ce, de Dragobete, cei doi s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă și s-au cununat și religios.

Atât Olguța Vasilescu, cât și Claudiu Manda au mai fost căsătoriți și fiecare are câte un copil din căsătoria anterioară. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Ultima oră

Comentariul meu