Realitatea TV este în faliment – Decizie definitivă a Curții de Apel

0 646

Magistrații de la Curtea de Apel București au decis, luni, infirmarea planului de reorganizare propus de S.C Realitatea Media și a trimis cauza la judecătorul sindic în vederea intrării în faliment. Decizia instanței este una irevocabilă.

Judecătorii Curții de Apel au decis luni intrarea în faliment a S.C. Realitatea Media S.A.
„Admite recursul. Modifică în parte sentinţa recurată, în sensul că: Infirmă planul de reorganizare propus de debitoare şi trimite cauza la judecătorul sindic în vederea intrării în faliment a debitoarei S.C. Realitatea Media S.A”, se arată în decizia instanței din 1 aprilie, postată pe portalul Curții de Apel București.
Hotărârea Curții de Apel București este irevocabilă.
„Domnul Dragea și cei din statul paralel și-au văzut visul cu ochii. În această seară (luni seară -n.r.), în urmă cu o oră, au obținut o decizie de intrare în faliment a Realitatea Media. În acest moment, aparatul din jurul lui Dragnea a reușit să obțină acest lucru în instanță. Noi tot speram că instanța să nu dea această decizie (…) Dragnea și cei din statul paralel, respectiv Coldea, despre care tot vorbesc de atâtea luni și-au văzut visul cu ochii. Au reușit, înaintea campaniei electorale, în această seară, în urmă cu o oră, să obțină o decizie la cererea ANAF, definitivă, de intrare în faliment a Realitatea Media”, a declarat Cozmin Gușă, acționar al Realitatea Media, la Realitatea Tv.
Realitatea Media se află în insolvență de aproape opt ani, respectiv din septembrie 2011.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.