Spectacole de balet la Sibiu cu doi dintre cei mai buni balerini din România

0 613

Doi dintre cei mai buni balerini ai momentului, Ovidiu Matei Iancu, prim solist al Operei Naționale din București și Ada González, fostă balerină a Teatrului de Balet Sibiu, solistă a Operei Naționale din București vor dansa pentru publicul TBS în cadrul Galei de Balet ce se va desfășura duminică, 14 aprilie, la Sala Thalia, începând cu ora 19.

Evenimentul, ce se vrea o sărbătoare a dansului, va cuprinde pas de deux-uri și momente solo din balete celebre mult îndrăgite de public, dar și din spectacole de dans contemporan, în producția Teatrului de Balet Sibiu. Iubitorii dansului se vor putea delecta, astfel, cu momente din ”Lacul lebedelor”, ”Talisman”, ”Paparazzi”, ”La fille mal gardee”, ”Dincolo de dans”, ”Silfidele”, ”Black Out”, ”Marco Spada”, ”Corzi”, ”Corsarul”, ”Palladio”, ”Escamillo” (variație din ”Carmen”), ”Passing”, ”Coppelia” și ”Don Quixote”.

”Freedom. Straussiana”
”Gala de Balet” nu este însă singurul spectacol pregătit de Teatrul de Balet Sibiu pentru această lună, pentru că vineri, 12 aprilie, de la ora 19, bucuria și energia dansului vor urca pe scena Sălii Thalia. Balerinii sibieni le-au pregătit pasionaților de dans ”Fredoom. Straussiana”, în coregrafia Aleishei Gardner și a lui Mihai Babușka, un spectacol de primăvară, menit să pregătească pe toată lumea sufletește pentru zilele de sărbătoare de la finalul lui aprilie.
Biletele pentru evenimentele Teatrului de Balet Sibiu pot fi achiziționate fie online, de pe kompostor.ro, fie de la parterul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu (Parcul Tineretului, nr.1).

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...