VIDEO Lidl începe lucrările pentru magazinul de la Șelimbăr – Selgros s-a retras

0 2.655

Investițiile din Șelimbăr continuă într-un ritm alert. În curând vor începe lucrările la cel mai mare magazin Lidl din zonă, în fosta locație XXL. Nici construcțiile de locuințe nu se opresc. 

Fosta locație XXL va intra în curând în proces de transformare. Lidl va deschide aici în curând cel mai mare magazin din zonă. ”Cei de la Lidl vor începe în curând lucrările, au terminat partea de acte, de birocrație. Selgros nu și-a mai manifestat dorința de a veni la Șelimbăr, asta deși inițial spuseseră că vor să deschidă și aici”, spune primarul Marius Grecu.

Interviu cu Marius Grecu – Primarul comunei Selimbăr. Citește stirile zilei pe www.oradesibiu.ro www.orademedias.ro și www.oradeselimbar.ro

Publicată de Ora de Sibiu pe Luni, 1 aprilie 2019

Investiții noi sunt preconizate în acest an și pe parte de locuințe, dar și alți investitori vor să vină la Șelimbăr. ”continuăm să ne dezvoltăm, avem investitori noi. Kober a venit la noi, Profi, și suntem în discuții și cu alți potențiali investitori. Dacă ai dezvoltare pe partea asta atunci nu îți sufoci cetățenii cu taxe și impozite mărite”, spune Marius Grecu.

 

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.