Petrecere la Shopping City Sibiu – Joi se deschide zona de food

4.000

Shopping City Sibiu, cea mai importantă zonă comercială din oraș, se extinde începând de joi. Lucrările la noul etaj al centrului comercial au fost finalizate, astfel că nivelul 1, dedicat foodcourt-ului, se va deschide joi, 4 aprilie. Sibienii și nu numai vor descoperi aici cea mai diversă și aromată ofertă culinară, dar și o petrecere de 12 ore, ce va începe încă de la 10 dimineața.

Astfel, aripioarele picante, alături de clasicul sos de usturoi KFC, vestiții taco de la Taco Bell, sandvișurile Dabo Doner, platourile Pep&Pepper, variatele combinații de la Salad Box, carnea de curcan de la Mesopotamia, aromele grecești ale Gyros King și cele orientale de la Yummi Yang, precum și dulciurile de la Meso’s sunt câteva dintre sutele de preparate ce vor putea fi degustate de primii vizitatorii ai noului food court. Iar în viitorul apropiat vor fi adăugate 4 noi branduri: Insieme, Chef, Al Hamra și Jack’s Burger.
În plus față de mixul culinar, etajul 1 va mai găzdui și un InMedio, precum și Casino Million. Foodcourt Shopping City SibiuȘi, cum o astfel de ocazie trebuie sărbătorită, întreaga zi va fi un party continuu. Startul se dă încă de la deschiderea centrului comercial, de către un DJ care va mixa nu mai puțin de 11 ore la noul etaj – food court. Preț de o oră, între 18:00 și 19:00, locul acestuia va fi luat de Maria Cojocaru&The Swingers, care promit un concert electrizant. Iar de la 19:00 continuă spectacolul cu cel mai talentat și premiat barman român: Valentin Luca. Bartending Flair este denumirea show-ului în cadrul căruia sticlele, paharele și diferitele arome sunt amestecate în aer pentru a se transforma în cele mai spectaculoase cocktail-uri.
Surprizele nu se termină mâine, însă. Sâmbătă vine rândul celor mici să fie răsfățați, pentru că parcarea KFC va fi locul de adunare pentru toții fanii Zurli. De la 17:00 la 18:00, copiii vor face cunoștință cu cea mai veselă Gașcă, care va susține un spectacol de neuitat.
Mai multe detalii despre evenimentele ce au loc în cadrul Shopping City Sibiu pot fi aflate și de pe site-ul Shopping City Sibiu sau pagina de Facebook.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.