Crima de la Mediaș – Cei trei inculpați au cerut din nou să fie eliberați

0 399

Procesul celor trei inculpați în cazul crimei din Mediaș, de la începutul anului, continuă cu cei trei în stare de arest. Aceștia au cerut însă, din nou, judecarea în stare de libertate, dar judecătorii au respins cererea.

În noaptea de 12 spre 13 decembrie o crimă petrecută în fața clubului Șerebeva a îngrozit o țară întreagă prin cruzimea cu care s-a petrecut. Un tânăr a fost înjunghiat de mai multe ori de un altul, cu care avusese o răfuială.

CITIȚI ȘI: VIDEO – Crima de la Mediaș – Imagini cu scandalul din club. Atacatorul a scos cuțitul și a turbat de furie!

La momentul crimei au asistat încă doi tineri, fără a interveni. Toți trei sunt judecația cum pentru omor. Cei trei însă, încarcerați la penitenciarul Aiud, au cerut judecarea lor în satre de libertate. Judecătorii însă nu au fost de acord. ”(…) menţine măsura arestării preventive luată faţă de inculpaţii : 1. RUSU MARIUS, ….., în prezent aflat în Penitenciarul Aiud, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul fără drept de obiecte periculoase. 2. OTVOS OVIDIU IOAN,….., în prezent aflat în prezent aflat în Penitenciarul Aiud, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, tulburare a ordinii şi liniştii publice. 3. ANGHEL PAUL, în prezent aflat în Penitenciarul Aiud, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi tulburare a ordinii şi liniştii publice”, se arată în încheierea de ședință.

Avocatul unuia dintre cei trei inculpați susține că infracțiunile pentru care acesta este judecat nu sunt conforma cu realitatea. 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.