Crima de la Mediaș – ’’Nu îţi este tot una să te trezeşti că o altă persoană scoate cuţitul, iar tu faci 15 ani de puşcărie’’

3.909

Avocatul Moga Șerban, îl reprezintă în instanță pe Otvoș Ovidiu, unul dintre cei trei bărbați reținuți în cazul crimei petrecută în noaptea de 12 spre 13 ianuarie în fața unui club din Mediaș. Ora de Mediaș anunță că acesta susține că Otvoș l-a împins pe autorul crimei (Rusu Marius) în momentul în care l-a văzut cu cuțitul în mână.

Avocatul lui Otvoș este de acord că ceea ce s-a întâmplat la Mediaş în cazul băiatului înjunghiat în luna ianuarie a fost un eveniment tragic şi cumplit. Acesta afirmă că presa titrează în continuare “criminalii”, dar în opinia sa trebuie făcută o diferenţă clară între persoanele care au fost implicate.
VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO DE LA LOCUL CRIMEI
’’Unul dintre inculpaţi nu a făcut decât să lovească victima şi atunci când a văzut cuţitul l-a împins pe cel care a înjunghiat victima, însă cu toate acestea parchetul a reţinut coautorat la infracţiunea de omor pentru toţi care au fost prezenţi. Nu îţi este tot una să te trezeşti că o altă persoană scoate cuţitul, iar tu faci 15 ani de puşcărie, cu atât mai mult când ai copii mici. Acest lucru l-am subliniat în toate contestaţiile, nimic altceva. Nu s-a cerut niciodată eliberarea. Publicul trebuie să fie corect informat’’, spune Moga Șerban. Citiți continuarea pe Ora de Mediaș – Click AICI!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.