Sibian prins gonind cu aproape 130 km/h – ”M-am enervat pe unul…”

0 2.695

Miercuri toate radarele poliției rutiere au fost pe șosele în cadrul unei acțiuni la nivel european. S-a încercat astfel oprirea celor care rulează cu viteză mult prea mare. chiar și așa, cu acțiunea anunțată din timp, au fost șoferi care au depășit cu mult limita leagă. Printre ei și un sibian care a avut o replică originală, scriu cei de la observator.tv.

Sibianul a fost prins cu 127 de kilometri pe oră. Ştia de acţiunea poliţiştilor, dar a găsit o scuză originală: „M-a enervat cineva care stătea pe banda doi”.

Mulţi dintre şoferi au fost ochiţi cu radarul-pistol, care nu poate fi detectat datorită sistemului antibruiere.

”Radarul-pistol poate să detecteze un autoturism de la o distanţă foarte mare, respectiv până la 1200 de metri”, spune Agent-şef Marius Rădulescu, Serviciul Rutier Sibiu.

La ieşirea din Bucureşti, poliţiştii au oprit maşină după maşină. O tânără vitezomană a fost surprinsă conducând cu 122 de kilometri pe oră. Mai avea un pic şi intra în parapet.

În medie, anul trecut, în fiecare zi un om a murit iar alţi patru au fost grav răniţi în accidente produse din cauza vitezei excesive. Iar această medie îngrijorătoare se păstrează şi în primele două luni ale acestui an.

61 de români şi-au pierdut viaţa în accidente, în 2019
Au fost peste 240 de accidente rutiere în care 61 de oameni şi-au pierdut viaţa.

Pe baza datelor, Poliţia Română a alcătuit şi un profil al vitezomanului. Este tânăr, are permis de cel mult cinci ani şi conduce o maşină de peste 2000 de centimentri cubi.

„Boala vitezei” o mai au şi unii dintre cei care conduc maşini de serviciu. Nici după ce au fost implicaţi în accidente, mulţi români nu renunţă la această pasiune.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...