Ora de Sibiu
Știri in direct

Bibliotecară de la Astra la maratonul Sibiului – Aleargă pentru o bibliotecă în Săcădate

180

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu aleargă prin reprezentant la Maratonul Internațional Sibiu 2019 prin Iustina Fieraru, bibliotecară, custode al Depozitul Legal Local și al Fondului Special de Carte al BJA.

O bibliotecă pentru copiii din Săcădate este numele cauzei pentru care instituția noastră s-a înscris în cursă, un proiect inițiat de Asociația „Vatra Satului-Săcădate”.

Iustina a ales una dintre cele mai grele probe, semiMaratonul – 21,09 km, un motiv în plus pentru a anula orice prejudecată în ceea ce privește forța și rezistența fizică a bibliotecarilor. Pentru noi, Iustina reprezintă un model și un exemplu al felului în care un om își depășește limitele și nu se lasă învins de nici o încercare, indiferent cât de dramatică este. Mulțumim.

Pe lângă participarea la maraton, Biblioteca Județeană ASTRA va oferi noii biblioteci din Săcădate piese de mobilier pentru amenajarea spațiului, calculatoare (unități centrale) și, desigur, o valoroasă colecție de carte.
Îi încurajăm pe toți cei care doresc să ne fie aproape, să fie prezenți în data de 1 Iunie la competiție sau să contribuie financiar prin donație online:

http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/?alergator=5614&fbclid=IwAR2fM7O-Rpen_kRT4imDqrbsh5Zooo_QWRYdOcOgJRAJk9r_HPea2KrNclo

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...