Bibliotecară de la Astra la maratonul Sibiului – Aleargă pentru o bibliotecă în Săcădate

0 298

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu aleargă prin reprezentant la Maratonul Internațional Sibiu 2019 prin Iustina Fieraru, bibliotecară, custode al Depozitul Legal Local și al Fondului Special de Carte al BJA.

O bibliotecă pentru copiii din Săcădate este numele cauzei pentru care instituția noastră s-a înscris în cursă, un proiect inițiat de Asociația “Vatra Satului-Săcădate”.

Iustina a ales una dintre cele mai grele probe, semiMaratonul – 21,09 km, un motiv în plus pentru a anula orice prejudecată în ceea ce privește forța și rezistența fizică a bibliotecarilor. Pentru noi, Iustina reprezintă un model și un exemplu al felului în care un om își depășește limitele și nu se lasă învins de nici o încercare, indiferent cât de dramatică este. Mulțumim.

Iustina Fieraru

Pe lângă participarea la maraton, Biblioteca Județeană ASTRA va oferi noii biblioteci din Săcădate piese de mobilier pentru amenajarea spațiului, calculatoare (unități centrale) și, desigur, o valoroasă colecție de carte.
Îi încurajăm pe toți cei care doresc să ne fie aproape, să fie prezenți în data de 1 Iunie la competiție sau să contribuie financiar prin donație online:

http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/?alergator=5614&fbclid=IwAR2fM7O-Rpen_kRT4imDqrbsh5Zooo_QWRYdOcOgJRAJk9r_HPea2KrNclo

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.