FOTO Vicepremierul Suciu: Nu este un loc mai bun decât Sibiul pentru a demonta minciuni

1.419

Vicepremierul Daniel Suciu a promis vineri, că va reveni la Sibiu, pentru “a demonta minciuni şi acuzaţii false”. Social-democratul le-a răspuns președintelui Klaus Iohannis și liderilor PNL, Raluca Turcan și USR, Dan Barna, susținând că primarii sunt mulțumiți de investițiile guvernamentale și nu numai ei.

Vicepremierul Suciu, îndrăgostit de Sibiu 

“Mă simt extrem, extrem de apropiat de acest oraş. Am fost student în Sibiu. Am locuit în Sibiu, timp de patru ani şi cred că, de aici, de la Sibiu pot să spun nişte lucruri, mai ales că în spaţiul public, în ultima vreme s-au speculat foarte multe lucruri. (…) Am să mă întorc la Sibiu, tocmai pentru că nu cred că există loc mai bun de a demonta minciuni, acuzaţii false, decât exact de aici, pentru că niciodată cifrele nu mint, politicienii o mai fac”, a declarat vicepremierul Daniel Suciu, într-o conferinţă de presă.

Primarii PNL ar lăuda Programul Național de Dezvoltare Locală al PSD

Suciu a mai spus că, toţi primarii din judeţul Sibiu, indiferent de apartenenţa politică, “la unison au apreciat utilitatea, simplitatea şi pragmatismul acestui program”, referindu-se la Programul Naţional de Dezvoltare Locală. “De aici, de la Sibiu, vreau să atrag atenţia unor domni şi doamne, care se exprimă în spaţiul public, ocolind adevărul. Şi mă refer la preşedintele unui partid parlamentar şi anume, domnului Barna, care spunea de la tribuna Parlamentului, că acest program guvernamental trebuie să fie stopat. Am vorbit acest lucru şi cu primarii din Sibiu şi indiferent de culoarea lor politică, ba din contră, preşedintele Asociaţiei Comunelor din acest judeţ, care nu este membru PSD, a spus că este un program extrem de bun şi care din contră, trebuie să continue”, a arătat vicepremierul Daniel Suciu. Acesta a atacat-o pe Raluca Turcan.  “Tot în judeţul Sibiu mai există un demnitar care spune peste tot că acest program este puşculiţa de partid a PSD. Şi vă dau exemplul judeţului în care domnia sa trăieşte, judeţ în care, primarii PNL (…) au primit sume mai mari prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală decât primarii PSD”, a evidențiat vicepremierul Daniel Suciu.

Vicepremierul îl invită pe președintele României, la Neurologia de la Sibiu, ca să nu mai critice așa aspru Sănătatea

Guvernul României investeşte 30 de milioane de lei în modernizarea Secţiei de Neurologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu. Vicepremierul Suciu l-a invitat pe preşedintele Klaus Iohannis să vadă personal cum se desfăşoară această investiţie în Sibiu. “Da, la Sibiu, în oraşul din care preşedintele României a plecat în politica mare şi mai ales pentru că domnul preşedinte spunea că nu s-a investit nimic în Sănătate, vreau să vă spun că tocmai de aceea i-am lansat provocarea şi doamnei preşedinte (a Consiliului Judeţean Sibiu n.r.) să mergem la spitalul care este finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, adică cu bani guvernamentali, bani de la această guvernare pe care şi doamna Turcan şi domnul Barna şi domnul preşedinte o acuză. A treia cea mai mare investiţie în afară de infrastructură, la nivel naţional, se desfăşoară în municipiul Sibiu, cu o valoare de aproape 30 de milioane de lei, adică Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean. (…) Apropo de multele ieşiri publice ale domnului preşedinte, de la Sibiu îi transmit cu cel mai mare drag, să îşi facă timp în luna mai, pentru că tot a vorbit de Sănătate, îl rog să meargă la Secţia de Neurologie a spitalului din oraşul domniei sale şi să vadă cu aceeaşi ochi ai domniei sale, că Guvernul României, acela pe care îl blamează atât de nemeritat, investeşte în oraşul domniei sale, una din cele mai mari sume prin PNDL, un program pe care, de asemenea, îl atacă”, a declarat vicepremierul Daniel Suciu. Acesta a semnat vineri, la Sibiu, un contract de finanţare, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, pentru modernizarea, extinderea şi dotarea Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. De asemenea, vicepremierul a verificat stadiul lucrărilor la obiective de investiţii finanţate de MDRAP în oraşele Ocna Sibiului şi Dumbrăveni, precum şi în comunele Hoghilag, Laslea şi Şura Mare

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.