fbpx
Ora de Sibiu
Știri in direct

Înscrieri pentru examene de atestate de studii complementare pentru medici, medici dentiști și farmaciști

255

Ministerul Sănătății organizează în perioada, 15 mai – 21 iunie 2019, sesiune de examene pentru obținerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici dentiști și farmaciști, anunță Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Pentru această sesiune pot depune dosare de înscriere candidaţii care finalizează până la data de 31 martie 2019 pregătirea teoretică şi practică efectuată în vederea obţinerii atestatelor de studii complementare. Înscrierile pentru examene se fac în perioada 1 aprilie-15 aprilie, în baza unei cereri stas, publicate pe site-ul Direcției de Sănătate Publică, transmite sursa citată.

Examenele se vor desfăşura în centrele universitare medicale acreditate de Ministerul Sănătăţii în care s-a efectuat pregătirea. Pentru fiecare probă de examen, nota minimă de promovare este 5,00, cu excepţia probelor de examen pentru care sunt precizate alte condiţii minime de promovare, cu calificativ admis/respins. În cazul în care la una din probele de examen nu se obţine nota minimă de promovare, candidatul este declarat nepromovat. Media finală minimă de promovare a examenului pentru obţinerea atestatelor de studii complementare este 7,00.

Dosarele de examen pot fi depuse sau transmise prin servicii poștale, la Centrul de Resurse Umane în Sănătate Publică al Ministerului Sănătăţii, sediul din Str. Bodești nr. 1, sector 2, Bucureşti, cu excepţia atestatelor în Acupunctură, Api-Fito-Aromaterapie, Asistența medicală de urgență prespitalicească, Asistența medicală de urgență pentru structuri UPU, Farmacie homeopată, Homeopatie și Implantologie.

Înscrierile pentru atestatele în Acupunctură, Api-Fito-Aromaterapie, Asistența medicală de urgență prespitalicească, Asistența medicală de urgență pentru structuri UPU, Farmacie homeopată, Homeopatie și Implantologie se fac în aceeaşi perioadă, respectiv în perioada 01-15 aprilie 2019 inclusiv, prin Direcţiile de Sănătate Publică din centrele universitare în care s-a făcut pregătirea pentru atestatele respective: Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Târgu Mureș şi Timişoara.

Direcţiile de sănătate publică care vor efectua aceste înscrieri, vor completa on-line la adresa: http://examene.meddb.ro, listele nominale cu candidaţii înscrişi, până la data de 18 aprilie 2019, ora 16,00. Tabelele originale cu candidaţii înscrişi, însoţite de adresa oficială se vor transmite prin poştă până la data de 22 aprilie 2019, pe adresa Centrului de Resurse Umane în Sănătate Publică al Ministerului Sănătăţii, Str. Bodești nr. 1, sector 2, Bucureşti.

Arondarea candidaţilor pe atestate de studii și centre universitare medicale va fi comunicată pe 3 mai 2019, pe site-ul Ministerului Sănătăţii la rubrica Concursuri şi examene naționale.

Listele candidaţilor al căror dosar de înscriere este admis, precum şi preşedintele de comisie, locul, data şi ora de prezentare la examen, se vor afişa pe 13 mai 2019 pe site-ul Ministerului Sănătăţii la rubrica – Concursuri şi examene naționale.

Primește titlurile instant

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...