Zeci de mașini de epocă la Retro Parada Primăverii din Piața Mare – Vedeta anului: Un Ford din 1930

1.356

Zeci de bijuterii pe patru roți urmează să aducă un iz retro în Piața Mare din Sibiu, sâmbătă, începând cu ora 10. Piesa de rezistență din acest an este o mașină marca Ford veche de 89 de ani.

Sibienii sunt invitați cu mic, cu mare să participe la cel mai așteptat eveniment al primăverii. Totul a început încă de acum șase ani, iar de atunci, spun organizatorii, sibienii au prins drag de bătrânele doamne, astfel că acestea se înmulțesc de la an la an.

„De la an la an, numărul participanților crește. În 2018 am avut în jur de 60 de mașini, iar în acest an ne astepăm să ajungă 70. Noutatea vine prin faptul că, în 2019 am reușit să aducem evenimentul în Piața Mare. Așteptăm cu drag sibienii să vină să le admire”, spune Anca Giurgiu, Vicepreședinte Retromobil Club România, filiala Sibiu.

Organizatorii spun că centrul orașului „va fi luat cu asalt” de mașini din anii 1950, 1960, 1970 și multe modele din anul 1980. Vedeta anului pare să fie un Ford din anul 1930. În plus, este așteptat și un tractor din anul 1950, al cărui proprietar este un domn din Germania.

Dintre participanții acestei paradei, 98% sunt sibieni, însă vor veni oameni și din alte județe, care împart aceeași pasiune.

După expoziția din Piața Mare din Sibiu, începând cu ora 13, participanții vor porni la volanul mașinilor de epocă, în coloană, înspre Avrig.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.