FOTO VIDEO Deversări de fecale în pârâul Seviș. Provin din Cartierul Arhitecților

0 3.409

Faptul că în zona Sibiului se construiește fără nicio noimă și că nimeni nu verifică felul în care se execută proiectele se dovedește încă o dată, cu ”probe”. Cartierul Arhitecților este cunoscut pentru neregularitățile cu care s-a construit. De această dată vorbim despre poluare cu materii fecale. Cel puțin o conductă  are transportă astfel de deșeuri se varsă în pârâul Seviș. 

Descoperirea a fost făcută de un sibian în timp ce se plimba prin zonă. ”Eram cu familia, cu bicicletele. La un moment dat am văzut o conductă care deversa în Seviș. Lucrez în domeniu, cunosc mirosul, așa că nu mi-a fost greu să îmi dau seama că este vorba despre fecale. Am mers puțin înapoi și pe drum am găsit trei cămine(guri de canalizare), deci este clar că aceea era o țeavă prin care se deversează deșeuri în pârâu. Și venea dinspre Cartierul Arhitecților”, spune sibianul care a găsit scurgerea.

Acesta a făcut o sesizare la Garda de Mediu Sibiu, dar plângerea a fost redirecționată. ”Cei de la mediu mi-au spus că nu este de competența lor și că au sesizat mai departe Apele române. Nu se poate așa ceva….la zeci de metri mai încolo erau copii care se jucau pe câmp, familii la grătar. Să nu mai vorbim despre poluarea apei….”, spune sibianul.

Aceasta nu este prima dată când se fac astfel de descoperiri. În urmă cu aproape doi ani alți sibieni care locuiesc în zona Interex s-au plâns de mirosul insuportabil. Acesta provenea de la dejecții care ajungeau pe Valea Săpunului. Situația s-a repetat și în urmă cu un an.

Revenim cu detalii

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.