Cotton Pub aniversează șase ani în weekend – Cu Dirty Nano la platane!

1.502

Sâmbătă 13 aprilie este o zi specială pentru cei de la Cotton Pub. Cel mai cochet și frumos pub din oraș aniversează șase ani cu o petrecere mega specială. Vineri seară la platane este DJ Rareș Luca.

Nu vă faceți planuri pentru sâmbătă seară. Dacă aveți de gând să ieșiți în oraș și să vă distrați la maxim, atunci alegerea trebuie să fie Cotton Pub. În locația de pe strada Rațiu, este petrecere mare. Se împlinesc șase ani de la resdeschiderea oficială! Și pentru că cele mai reușite party-uri sunt cele cu Dirty Nano, ei bine puteți să vă distrați într-o atmosferă unică, sâmbătă, 13 ianuarie.dirty event”Aniversăm șase ani de Cotton Pub și o facem cu o petrecere cu Dirty Nano. Va fi o seară specială, cu atmosferă bună și multă distracție, pentru că se știe că party-urile cu George Hora și Tinu Vidaicu la platane sunt în totdeauna cele mai tari”, spun cei de la Cotton Pub Sibiu.

Get ready for a Famous Saturday! Pe 13 aprilie aniversăm șase ani de Cotton Pub cu o mega petrecere! DIRTY NANO In The House! Book your table: 0752 268 866 ?????✔️?

Get ready for a Famous Saturday! Pe 13 aprilie aniversăm șase ani de COTTON PUB cu o mega petrecere! Dirty Nano In The House! Book your table: 0752 268 866 ?????✔️?

Publicată de Cotton Pub pe Sâmbătă, 6 aprilie 2019

”Încălzirea” o puteți face de vineri, 12 aprilie, cu DJ Rareș Luca la butoane! Cover 1 raresPentru detalii suplimentare intrați pe pagina de Facebook – Cotton Pub sau sunați la telefon.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.