FOTO Broderii, țesături și piese vestimentare din portul sașilor la Bazarul de Paști

0 231

Sibienii sunt așteptați sâmbătă la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, Gospodăria din Șeica Mică, Calea Minorităților Etnice, acolo unde are loc evenimentul „Bazarul de Paști”. Vizitatorii pot achiziționa diverse produse realizate de mână, dar și dulciuri.

Astfel, Muzeul ASTRA găzduiește sâmbătă, 13.04.2019, în interiorul și curtea gospodăriei săsești din Șeica Mică, evenimentul Bazarul de Paști. Este vorba despre o inițiativă organizată anual în sâmbăta Floriilor catolice de către Cercul de lucru manual al femeilor evanghelice din Turnișor – Handarbeitskreis Neppendorf. Evenimentul are loc în intervalul orar 11-15. foto 1Vizitatorii pot achiziționa de aici diverse produse realizate de mână: broderii, ţesături, piese vestimentare de port specifice sașilor și landlerilor din Turnișor, ornamente de Paști, turtă dulce etc.
Evenimentul se adresează publicului dornic de a achiziționa astfel de obiecte dar și de a afla informații legate de pregătirea sărbătorilor pascale ale sașilor și landlerilor din Turnișor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.