Ora de Sibiu
Știri in direct

Hotelul Ibis dispare din Sibiu din 2020

4.743

Radu Enache, antreprenorul care controlează lanţul hotelier Continental, spune că va renunţa la contractul de colaborare cu lanţul internaţional Accor la finalul anului viitor, notează zf.ro. Așadar, din 2020, hotelurile Ibis vor dispărea din România.

Este vorba despre patru hoteluri, și anume unul în Sibiu, unul în Constanța și două în Capitală. Acestea, care adună 760 de camere, vor trece sub brandul Continental.

„De 20 de ani colaborăm, dar acum nu mai vedem o situaţie de tip „win-win“ şi am decis ca în decembrie 2020 să încheiem colaborarea. M-am întrebat cum pot face ei o politică de marketing pentru hotelurile mele când acum operează şi alte hoteluri în Bucureşti sub alte branduri. Vom schimba strategia, iar această decizie face parte din noul plan de dezvoltare pe care îl avem“, a spus omul de afaceri.

În total, lanţul Continental Hotels operează 14 unităţi de cazare deschise sub brandurile Continental, Hello Hotels şi Ibis. Din lanţ fac parte unităţile Grand Hotel Continental (5 stele) din Capitală, dar şi hoteluri cu un număr mai mic de stele.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...