Ora de Sibiu
Știri in direct

FOTO Cel mai frumos Mastiff Tibetan din lume trăiește în România

889

„Boss”, cel mai frumos câine din rasa mastiff tibetan din lume trăiește în România. În doar doi ani de viață acesta a participat la zeci de competiții și a câștigat aproape 200 de premii.

Câinele se numește Boss Phantom și este din Sângeroiu de Mureș, aparținând unui pasionat de această rasă. Omul a investit foarte multă energie, timp, dar și bani, pentru ca animalul său să aibă rezultate remarcabile, notează stirileprotv.ro.
Boss Phantom este un junior din rasa mastiff tibetan. Mama lui este originară din Tibet, tatăl din Rusia, iar el s-a născut în Sângeroiu de Mureș. În doar doi ani, a reușit să obțină 187 de premii, majoritatea fiind locul 1.
Mastiff-ul Tibetan are două rânduri de blană: în lateral, păr scurt, în față păr mai lung care îl face mai spectaculos. Cățelul și-a făcut repede intrarea în rândul iubitorilor de animale, astfel că toțo care merg la competiții abia așteaptă să îl întâlnească.
Mulți bogătași străini au oferit pe Boss zeci de mii de euro. Stăpânul său însă îl iubește foarte mult și spune că nu l-ar da pentru nimic în lume.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...