Facebook și WhatsApp și Instagram sunt inaccesibile în mai multe țări

575

Conform site-ului downdetector.com, situația a început să se fi normalizat în jurul orei 17.00, numărul rapoartelor care arătau probleme la Facebook scăzând la circa 300, de la un maxim de peste 14.500.

La fel și în cazul rețelelor WhatsApp (peste 3.000 de rapoarte în punctul maxim și în jur de 150 la ora transmiterii știrii) și Instagram (peste 7.700 de rapoarte în punctul maxim, sub 300 în prezent).
Rețeaua socială Facebook a fost inaccesibil pentru unii utilizatori din întreaga lume, duminică după-amiază, potrivit Downdetector.com, un site care monitorizează întreruperile, citat de Reuters.
Site-ul de urmărire a întreruperilor arata că există mai mult de 9.000 de persoane care raportează probleme cu Facebook.
Downdetector.com a afișat o hartă live care indica că problemele au apărut în principal în Europa.
Separat, Downdetector.com a arătat, de asemenea, că există probleme cu WhatsApp și Instagram, dar cu un număr relativ mai redus de rapoarte de întrerupere.
În martie unii utilizatori din întreaga lume au avut probleme în accesarea Facebook, Instagram și WhatsApp timp de peste 24 de ore.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.