Ora de Sibiu
Știri in direct

Modificări în programul de lucru al Direcției Fiscale Sibiu

747

Direcția Fiscală Locală prelungește programul la ghișee pentru înregistrarea autovehiculelor, sediul de pe strada Turismului fiind singurul punct unde este disponibil acest serviciu.

Decizia a fost luată în contextul numărului mare de contribuabili care doresc să înregistreze autovehicule și pentru a reduce timpul de așteptare la ghișee.

Astfel, noul program pentru înregistrarea autovehiculelor este:

  • De luni până vineri, între orele 8 – 15.15
  • Vineri, între orele 8 – 12

În sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare nu se vor mai încasa taxe și impozite timp de o lună. Direcția Fiscală locală s-a mutat din 11 martie pe strada Turismului, dar în sediul central al Primăriei Sibiu din Piața Mare au rămas deschise două ghișee la care se încasau în continuare taxe și impozite. În contextul pregătirii acestei clădiri pentru găzduirea Summitului, și aceste două ghișee vor fi mutate din acest sediu începând de luni, 15 aprilie. Acestea vor reveni în clădire după data de 9 mai.

Plata în numerar a impozitelor se poate face la ghișeele Direcției Fiscale din sediul de pe strada Turismului, la cele din sediul Primăriei Sibiu de pe bulevardul Victoriei și la ghișeele oficiilor poștale din oraș. La acestea se adaugă plata electronică pe platforma e-administrație sau prin instrumentul Xpress de pe www.sibiu.ro, prin robotul de la băncile BRD și BCR sau prin virament bancar.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...