Se depun proiecte pentru Agenda Sportivă a Sibiului – Opt milioane de lei puse la bătaie

0 341

Municipalitatea sibiană a deschis oficial perioada de depunere de proiecte pentru agenda sportivă a Sibiului. Suma totală alocată pentru anul 2019 este de opt milioane lei.

În perioada 15.04.2019 – 02.05.2019, Municipiului Sibiu lansează prima sesiune de selecţie publică a proiectelor sportive care vor beneficia de finanţare nerambursabilă de la bugetul local al municipiului Sibiu pe anul 2019.
Propunerile de proiect pot fi depuse la Registratura Primăriei Municipiului Sibiu, Piața Mica nr. 25, în atenţia Serviciului Cultură, Sport şi Turism. Termenul limită de depunere a propunerilor de proiect este de 02.05.2019 ora 12:00.
Perioada de evaluare a propunerilor de proiect este 03.05.2019 – 16.05.2019.
Anunţul referitor la programul anual 2019 privind acordarea de finanţări nerambursabile pentru activităţi sportive nonprofit de interes general a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea a VI-a nr. 54 din data de 11.04.2019, suma total alocată fiind de 8.000.000 lei.
Acordarea de finanţări nerambursabile şi criteriile pe baza cărora se atribuie acestea sunt reglementate de „Ghidul privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi sportive nonprofit de interes general” aprobat prin HCL 82/2019. Ghidul de finanţare precum şi formularele de solicitare a finanţării pot fi descărcate de pe site-ul Primăriei Municipiului Sibiu: www.sibiu.ro.
Din bugetul local al Municipiului Sibiu vor fi finanţate proiecte sportive de interes public care sunt incluse în categoriile: Sportul de performanţă şi Sportul pentru toţi.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.